Rottatouille

Raaka-aineet
2 punasipulia
3 paprikaa (punainen, keltainen ja vihreä)
1-2 kesäkurpitsa
1 iso munakoiso
oliiviöljyä
1 prk kuorittuja tomaatteja
1 prk paseerattua tomaattia
2 laakerinlehti
6 valkosipulin kynttä
basilikaa melko reilusti
mustapippuria myllystä
rosmariinin oksa tai pari
1 tl hienoa merisuolaa
reilusti
tuoretta persiljaa viimeistelyyn.

Pese kesäkurpitsat ja munakoisot, niitä ei ei kuorita.

Pese myös paprikat ja poista niistä siemenkodat.

Paloittele kaikki kasvikset n. 2cm kuutioiksi.

(paprikat voi halutessa paahtaa kuumassa uunissa nopeasti).

Kuullota sipulilohkoja kuumassa rautapadassa öljyssä.

Lisää muut kasvikset ja kuullota myös niitä.

Lisää sitten kasvisten joukkoon pataan suola, mausteet ja tomaatit, anna hautua hiljalleen, välillä sekoitellen n. 30 min. kannella peitettynä.

Lisää pinnalle loppuvaiheessa silputtu persilja.

100g on noin 40 kaloria

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Flasque
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1997g539kcal26g95.9g4g33.9g
Paprika, punainen1498g385kcal13.5g68.9g6g30g
Kesäkurpitsa499g85kcal2g12.5g3g3.5g
Munakoiso 3994g893kcal20g123.8g8g99.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g749g152kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Tomaatti paseerattu(Pomi)999g230kcal13g39.9g2g7g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g4643kcal163.6g750.4g50.8g370.8g
Valittu annoskoko9800g2321kcal81.8g375.2g25.4g185.4g
Annoskoko puolitettuna4900g1161kcal40.9g187.6g12.7g92.7g
Arvot/100g100g24kcal0.8g3.8g0.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319664