Tuhdimpi pinaattikeitto

Sulata voi kattilassa, pilko Koskenlaskija sekaan ja lisää kerma vähin erin vispaten koko ajan varovasti.

Keittele niin kauan että keitos kiehahtaa, lisää sitten pinaatti.

Sekoita, kunnes keitto on tasaista.

Anna jäähtyä ja saota hetki ennen tarjoilua / syömistä.

Nauti!

Koskenlaskijan voi kyllä korvata 4 rkl soijajauhoa + 3 tl suolaa, silloin hiilarit 48g / kattilallinen

Keiton voi valmistaa myös pelkällä kermalla, tällöin hh 47g/kattilallinen.

Resepti á la "Keiu", karppaus.

Info

Kunnia sille kenelle se kuuluu....

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 233g1693kcal2.8g0.9g189.7g0g
Kuohukerma laktoositon (Valio), annos 15g3500g11900kcal70g105g1225g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 3500g1354kcal115.5g98g52.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g1400g196kcal26.6g5.6g7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1167g3267kcal221.7g0.3g256.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g36818kcal873.2g419.6g3461.8g0g
Valittu annoskoko9800g18409kcal436.6g209.8g1730.9g0g
Annoskoko puolitettuna4900g9204kcal218.3g104.9g865.5g0g
Arvot/100g100g188kcal4.5g2.1g17.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326918