Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2640g6007kcal501.6g0g448.8g0g
Tomaattimurska 6400g1882kcal35.8g339.2g12.8g121.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g80g536kcal0.4g0.4g59.2g0g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g640g1792kcal121.6g0g140.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g20758kcal1318.8g759.2g1323.2g243.2g
Valittu annoskoko9800g10379kcal659.4g379.6g661.6g121.6g
Annoskoko puolitettuna4900g5189kcal329.7g189.8g330.8g60.8g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425