Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty450g630kcal23.2g125.7g3.1g15.3g
Chorizo makkara, annos 100g300g779kcal33g15g65.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)187g38kcal1.1g6.6g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g7.5g7.2kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g3113kcal115.8g300.6g160.2g31.6g
Valittu annoskoko981g1557kcal57.9g150.3g80.1g15.8g
Annoskoko puolitettuna491g778kcal29g75.2g40.1g7.9g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332