Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g451g744kcal90.2g0g45.1g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g338g81kcal6.1g10.1g1.7g6.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Margariini 80% keskiarvo23g160kcal0.1g0g18g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)113g186kcal3.4g4.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g2374kcal201g34.6g163.6g14.8g
Valittu annoskoko981g1187kcal100.5g17.3g81.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna491g593kcal50.3g8.7g40.9g3.7g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461