Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen428g110kcal3.9g19.7g1.7g8.6g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti141g394kcal4.8g7.9g38g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha282g467kcal53.5g0g28.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 113g255kcal18g0.6g20.3g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio18g49kcal5g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g2550kcal170.4g56.4g182.6g17.2g
Valittu annoskoko981g1275kcal85.2g28.2g91.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna491g638kcal42.6g14.1g45.7g4.3g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317