Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 406g156kcal4.1g28g0.8g10.1g
Peruna, keskikokoinen 60g68g41kcal1g8.8g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 113g361kcal30.2g0g27g0g
Riisi, keitetty, suolaa 169g232kcal4.1g51.1g0.5g1.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g113g282kcal21.4g0g24.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g113g135kcal3.8g4.1g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g2413kcal129.2g184g129g24.6g
Valittu annoskoko981g1207kcal64.6g92g64.5g12.3g
Annoskoko puolitettuna491g603kcal32.3g46g32.3g6.2g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059