Kasvissosekeitto

Lisää keitinveteen liemijauhe ja kiehuvaan veteen porkkanat ja perunat.

Viiden minuutin kuluttua purjojen syötävä (eli vaalea) osa ja sipuli pilkottuna.

Lopuksi perunoiden ja porkkanoiden jo pehmettyä lisää joukkoon parsakaali.

Valuta ylimääräinen keitinvesi talteen ja soseuta vihannekset.

Lisää keitinvettä takaisin siinä määrin kuinka juoksevaa ja riittoisaa keitosta haluat.

Lisää haluamasi mausteet ja tilkka rasvatonta maitoa antamaan väriä ja kuohkeutta.

Voilá! Nauti täydellisen ruisleivän kanssa ja nimenomaan nauti - sillä siitähän painonhallinnassa on lopulta kyse.

Tunnista itsesi, halusi ja tarpeesi ja syö vain kun nälkä ja vain kun ruoka todella on nautinnollista!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 785 grammaa

Helinanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.7g0.4g2.9g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g2g3.4kcal0.4g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1962g228kcal12.4g35.8g1.4g13.2g
Valittu annoskoko981g114kcal6.2g17.9g0.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna491g57kcal3.1g9g0.4g3.3g
Arvot/100g100g12kcal0.6g1.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86985