Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g262g144kcal3.9g17.1g6.6g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g125g212kcal3.1g7.5g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1965g1680kcal112.6g76.4g102g10.6g
Valittu annoskoko982g840kcal56.3g38.2g51g5.3g
Annoskoko puolitettuna491g420kcal28.2g19.1g25.5g2.7g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348