Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.2g6.4g0.4g3.9g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g100g128kcal14.9g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä75g31kcal1.1g6.1g0.2g2.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.1g12kcal0.3g0.4g1g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2g18kcal0g0g2g0g
Siirappi 6.2g19kcal0g4.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1965g539kcal38.8g39.6g27.2g14g
Valittu annoskoko983g269kcal19.4g19.8g13.6g7g
Annoskoko puolitettuna491g135kcal9.7g9.9g6.8g3.5g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113391