Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2501g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt2501g1151kcal80g120.1g37.5g0g
Ruokasuola jodioitu 38g1kcal0.2g0g0g0g
Seiti pakaste 2001g1552kcal351.4g0g14g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2501g1904kcal47g387.7g5g25g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Maustepippuri, annos 1g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g63g425kcal0.6g0.6g46.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g215kcal6.4g43.8g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19640g10585kcal975g1118.8g209g59.6g
Valittu annoskoko9820g5293kcal487.5g559.4g104.5g29.8g
Annoskoko puolitettuna4910g2646kcal243.8g279.7g52.3g14.9g
Arvot/100g100g54kcal5g5.7g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266519