Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 2400g1642kcal346.6g0g26.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Appelsiini, kuorittu 1600g753kcal9g142.4g4.8g33.6g
Salaatti, jäävuori tuore3200g320kcal35.2g25.6g6.4g32g
Kurkku 1120g122kcal6.3g15.7g1.1g7.8g
Halloumi-juusto light, 100g800g1760kcal216g8g96g0g
Hunaja 112g370kcal0.6g90.5g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen112g211kcal0.6g50.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19648g10615kcal1241g711.6g272.8g163.2g
Valittu annoskoko9824g5308kcal620.5g355.8g136.4g81.6g
Annoskoko puolitettuna4912g2654kcal310.3g177.9g68.2g40.8g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029