Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2240g4960kcal392g0g380.8g0g
Oliiviöljy 84g743kcal0g0g84g0g
Kesäkurpitsa zucchini 840g152kcal4.7g21g3.4g5.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1400g284kcal8.4g53.2g4.2g19.6g
Sipuli (kuorittu)952g257kcal12.4g45.7g1.9g16.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2800g840kcal28g168g5.6g28g
Spagetti, Barilla1232g4312kcal147.8g889.5g18.5g37g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Tomaattisalsa 168g42kcal1.5g6.1g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19656g23423kcal1207.2g2403.6g999.2g223.2g
Valittu annoskoko9828g11712kcal603.6g1201.8g499.6g111.6g
Annoskoko puolitettuna4914g5856kcal301.8g600.9g249.8g55.8g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704