Kevyt kinkkupiirakka

Vaivaa pohjan aineet taikinaksi (jauhot, muna, tuorejuusto ja suola).

Jätä hieman jauhoja leipomiseen.

Kauli taikina ja tee esim.

iso, pyöreä piirakka (halk. 25-28cm).

Anna pohjan tasaantua viileässä täytteen valmistamisen ajan.

Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi, sekä paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Sipulin tilalla voi käyttää myös purjorenkaita.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteseoksella.

Levitä täyte pohjan päälle ja kypsennä 225 asteessa 20-30 minuuttia, kunne piirakka on kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 800g1336kcal60g32g104g20.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Palvikinkku pirkka1440g1368kcal244.8g7.2g36g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Paprika punainen 1200g351kcal11.3g54g4.8g22.8g
Ananas, omassa liemessään 1140g594kcal5.7g127.7g0g16g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1600g683kcal54.1g76.8g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56g1g2.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Emmental, punaleima 17%720g2088kcal244.8g0g122.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19672g24603kcal1812.6g2219.6g866.4g216.8g
Valittu annoskoko9836g12301kcal906.3g1109.8g433.2g108.4g
Annoskoko puolitettuna4918g6151kcal453.2g554.9g216.6g54.2g
Arvot/100g100g125kcal9.2g11.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99965