Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g100g728kcal1g1g79.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g150g508kcal3g4.5g53.8g0g
Kookoshiutale 35g231kcal2.8g2.2g22.5g5.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 558g215kcal0.9g45.6g0.5g8.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g100g608kcal18.9g5g54.8g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g269kcal10.7g2.8g23.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g5133kcal74.8g125.4g469.2g38g
Valittu annoskoko984g2567kcal37.4g62.7g234.6g19g
Annoskoko puolitettuna492g1283kcal18.7g31.4g117.3g9.5g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976