Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g48g187kcal0.1g46.6g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g120g115kcal1.3g21.8g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g96g864kcal0g0g96g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g720g194kcal9.4g34.6g1.4g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1968g2721kcal21.6g206g194.8g24.4g
Valittu annoskoko984g1360kcal10.8g103g97.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna492g680kcal5.4g51.5g48.7g6.1g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234