Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1607g434kcal20.9g77.1g3.2g27.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g402g418kcal31.7g65.5g2.4g8g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g402g442kcal20.1g84.3g2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2008g3213kcal54.2g54.2g301.2g0g
Ruohosipuli 803g182kcal11.1g13.7g4.8g19.3g
Katkarapu 4016g2747kcal580g0g44.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton201g42kcal0.6g3.2g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g402g3615kcal0g0g401.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g22184kcal1437.2g596g1518.8g109.6g
Valittu annoskoko9840g11092kcal718.6g298g759.4g54.8g
Annoskoko puolitettuna4920g5546kcal359.3g149g379.7g27.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850