Perukan suklaakakku

Sekoita kuivat aineet, sulata rasva ja lisää siihen kieh.

vesi, riko munien rakenne.

Kuiviin aineisiin lisätään munat ja vesi-rasvaseos.

Paista 175astetta noin1 tunti.

tee tomusokerista, rasvasta, kaakaosta ja maidosta sekoitus.

Kuumenna se ja kaada kypsän kumotun kaakun päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 80 normaalisuolainen1200g8640kcal12g12g960g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2040g8280kcal0g2038g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g2400g8400kcal84g1944g24g72g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten360g1188kcal84.6g162g75.6g39.6g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g720g2880kcal0g720g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten120g396kcal28.2g54g25.2g13.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen400g2880kcal4g4g320g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g182kcal12g19.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g68805kcal678g10051.2g3002g250.4g
Valittu annoskoko9840g34403kcal339g5025.6g1501g125.2g
Annoskoko puolitettuna4920g17201kcal169.5g2512.8g750.5g62.6g
Arvot/100g100g350kcal3.4g51.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135002