Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g599g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Herkkusieni 839g134kcal17.6g2.5g2.8g12.6g
Valkosipuli 34g36kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Porkkana 791g259kcal4.9g44g1.6g20.2g
Bataatti, kuorittu 1055g854kcal16.6g177.6g0.5g31.6g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 3597g4282kcal519.3g0g245.6g0g
Vesi1678g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl480g408kcal6.7g21.1g33.6g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g767g2455kcal115.1g0g230.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g17179kcal1381.4g559g1031.4g150.6g
Valittu annoskoko9840g8589kcal690.7g279.5g515.7g75.3g
Annoskoko puolitettuna4920g4295kcal345.4g139.8g257.9g37.7g
Arvot/100g100g87kcal7g2.8g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214938