Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 731g1043kcal91.4g2.2g75g0g
Sokeri 1130g4588kcal0g1129.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 665g228kcal20.3g33.2g0.7g0g
Maito rasvaton 200ml665g219kcal21.9g32.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g665g4854kcal6.6g6.6g531.9g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1729g5931kcal176.1g1210.1g20.7g60.5g
Mustikka metsä- 1662g732kcal8.3g106.4g10g54.9g
Raparperi 1197g403kcal8.3g65.8g1.2g16.8g
Voi, 1 tl, 5 g332g2427kcal3.3g3.3g265.9g0g
Sokeri 565g2294kcal0g564.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 432g1483kcal44g302.5g5.2g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g48636kcal767.4g6963g1821.2g295.2g
Valittu annoskoko9840g24318kcal383.7g3481.5g910.6g147.6g
Annoskoko puolitettuna4920g12159kcal191.9g1740.8g455.3g73.8g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678