Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g1632g1420kcal293.8g24.5g16.3g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)1440g2506kcal253.4g0g167g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g720g72kcal7.9g7.2g1.4g7.2g
Kurkku 1440g157kcal8.1g20.2g1.4g10.1g
Tomaatti 1440g328kcal8.1g49.7g4.3g20.2g
Paprika punainen 960g281kcal9g43.2g3.8g18.2g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1920g1248kcal249.6g38.4g5.8g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore288g72kcal0g25.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19680g12167kcal1659.8g418.2g400g112g
Valittu annoskoko9840g6084kcal829.9g209.1g200g56g
Annoskoko puolitettuna4920g3042kcal415g104.6g100g28g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573