Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.2g1g1.7g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Parmesan formaggio da pasta25g114kcal10g0g8.2g0g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla250g135kcal3.7g17.2g5.7g2.5g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Paprika vihreä 100g21kcal0.9g2.5g0.3g1.9g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss125g388kcal30g1g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1970g2036kcal134.6g98.8g117.8g20g
Valittu annoskoko985g1018kcal67.3g49.4g58.9g10g
Annoskoko puolitettuna493g509kcal33.7g24.7g29.5g5g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318