Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 438g193kcal2.2g28g2.6g14.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g313g1220kcal0g306.4g0g0g
Suklaa tumma 188g969kcal7.3g99.9g58.2g9.9g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton28g5.9kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1970g4774kcal19.2g869.6g121.6g48.6g
Valittu annoskoko985g2387kcal9.6g434.8g60.8g24.3g
Annoskoko puolitettuna493g1194kcal4.8g217.4g30.4g12.2g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914