Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g35g133kcal0.4g32.2g0.2g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g21g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g175g175kcal24.5g3g7.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.1g37kcal0g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)350g298kcal3.5g12.3g24.5g0g
Sieni tatti, hapero 350g97kcal6.4g10.2g1.8g6.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1971g1512kcal71g121.2g76.6g15g
Valittu annoskoko985g756kcal35.5g60.6g38.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna493g378kcal17.8g30.3g19.2g3.8g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.2g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234