Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen79g20kcal0.7g3.6g0.3g1.6g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g366g585kcal84.1g0g29.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)416g146kcal4.2g28.7g2.1g5.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g17g13kcal0.8g2.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g5.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1971g1610kcal185g79.4g64g21.4g
Valittu annoskoko986g805kcal92.5g39.7g32g10.7g
Annoskoko puolitettuna493g402kcal46.3g19.9g16g5.4g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011