Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 375g60kcal2.8g7.5g0.4g7.5g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g38g94kcal2.2g1.2g8.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1971g378kcal13g23g22.6g16.8g
Valittu annoskoko986g189kcal6.5g11.5g11.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna493g95kcal3.3g5.8g5.7g4.2g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093