Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2984g836kcal17.9g177.6g6g74.6g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1045g4074kcal2.1g1013.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2910g9984kcal296.5g2036.9g34.9g101.8g
Leivinjauhe 149g262kcal7.8g56.4g0g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g239kcal0g59.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g60g217kcal2.1g47.5g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 1641g2342kcal205.2g4.9g168.2g0g
Rypsiöljy 1007g8907kcal0g0g1007.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g53721kcal1063.2g6791.2g2436.8g354.2g
Valittu annoskoko9856g26860kcal531.6g3395.6g1218.4g177.1g
Annoskoko puolitettuna4928g13430kcal265.8g1697.8g609.2g88.6g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257