Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2131g3623kcal404.9g0g213.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1332g1678kcal146.5g4g119.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g2131g533kcal70.3g61.8g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)2131g7459kcal272.8g1485.3g40.5g68.2g
Vesi, vesijohtovesi 1598g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 533g174kcal3.3g29.6g1.1g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g26933kcal1795.6g3161.4g749.2g163.6g
Valittu annoskoko9856g13467kcal897.8g1580.7g374.6g81.8g
Annoskoko puolitettuna4928g6733kcal448.9g790.4g187.3g40.9g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908