Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g6990g20621kcal1048.5g0g1817.4g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g1398g503kcal12.6g86.7g2.8g39.1g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g1398g336kcal28g50.3g2.8g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g42919kcal2178.2g274g3646g78.2g
Valittu annoskoko9856g21460kcal1089.1g137g1823g39.1g
Annoskoko puolitettuna4928g10730kcal544.6g68.5g911.5g19.6g
Arvot/100g100g218kcal11.1g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624