Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 6974g44910kcal983.3g237.1g4253.9g1220.4g
Vesi930g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g465g1023kcal21.4g227.8g3.3g186g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g1488g4582kcal0g1145.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g101030kcal2009.4g3220.8g8514.4g2812.8g
Valittu annoskoko9856g50515kcal1004.7g1610.4g4257.2g1406.4g
Annoskoko puolitettuna4928g25257kcal502.4g805.2g2128.6g703.2g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195