Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore5605g1570kcal33.6g313.9g11.2g140.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g747g2093kcal142g0.2g164.4g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g1401g547kcal46.2g43.4g21g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1401g2242kcal37.8g37.8g210.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu654g824kcal71.9g2g58.9g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g14549kcal663g794.6g931.4g280.2g
Valittu annoskoko9856g7275kcal331.5g397.3g465.7g140.1g
Annoskoko puolitettuna4928g3637kcal165.8g198.7g232.9g70.1g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727