Kevyt kinkkupiirakka

Vaivaa pohjan aineet taikinaksi (jauhot, muna, tuorejuusto ja suola).

Jätä hieman jauhoja leipomiseen.

Kauli taikina ja tee esim.

iso, pyöreä piirakka (halk. 25-28cm).

Anna pohjan tasaantua viileässä täytteen valmistamisen ajan.

Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi, sekä paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Sipulin tilalla voi käyttää myös purjorenkaita.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteseoksella.

Levitä täyte pohjan päälle ja kypsennä 225 asteessa 20-30 minuuttia, kunne piirakka on kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1042g3576kcal106.2g729.5g12.5g36.5g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 802g1339kcal60.1g32.1g104.2g20.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Palvikinkku pirkka1443g1371kcal245.3g7.2g36.1g0g
Sipuli 441g133kcal5.5g21.2g0.9g7.5g
Paprika punainen 1202g352kcal11.3g54.1g4.8g22.8g
Ananas, omassa liemessään 1142g595kcal5.7g127.9g0g16g
Kananmuna kuoreton 882g1258kcal110.2g2.6g90.4g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1603g685kcal54.2g77g16g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56.1g1g2.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Emmental, punaleima 17%722g2092kcal245.3g0g122.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19712g24653kcal1816g2224.2g868g217g
Valittu annoskoko9856g12326kcal908g1112.1g434g108.5g
Annoskoko puolitettuna4928g6163kcal454g556.1g217g54.3g
Arvot/100g100g125kcal9.2g11.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99965