Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton4504g4864kcal1017.9g0g81.1g0g
Pekoni atria2252g7882kcal337.8g0g675.6g0g
Sieni rouskut, suolattu 1441g375kcal22.5g33.2g7.2g41.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1487kcal9g13.5g157.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1126g1464kcal33.8g22.5g146.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g32332kcal2856.2g167.8g2136.8g87.2g
Valittu annoskoko9864g16166kcal1428.1g83.9g1068.4g43.6g
Annoskoko puolitettuna4932g8083kcal714.1g42g534.2g21.8g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489