Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2400g577kcal43.4g52.8g7.2g55.2g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g800g2000kcal112g27.2g160g0g
Vesi, vesijohtovesi 6000g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow44g114kcal4.4g4.4g8.8g0.7g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g6406kcal383.4g344.2g355.4g122.8g
Valittu annoskoko9864g3203kcal191.7g172.1g177.7g61.4g
Annoskoko puolitettuna4932g1602kcal95.9g86.1g88.9g30.7g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607