Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.8g6.5g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g100g123kcal21g0g4.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Soijakastike25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g653kcal53.4g43g28.6g14.4g
Valittu annoskoko987g326kcal26.7g21.5g14.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna494g163kcal13.4g10.8g7.2g3.6g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103251