Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 196g76kcal0.9g13.3g1g5.1g
Karpalo 203g66kcal0.9g7g1.4g6.7g
Vesi490g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow98g333kcal11.8g68.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g951kcal27.2g177.8g8.8g23.6g
Valittu annoskoko987g475kcal13.6g88.9g4.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna494g238kcal6.8g44.5g2.2g5.9g
Arvot/100g100g48kcal1.4g9g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832