Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 204g57kcal2.4g8.3g0.4g4.3g
Hirvenliha 163g184kcal34.5g0g4.9g0g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Porkkana 64g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Herkkusieni 23g3.7kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen4.4g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g750kcal79.2g37.8g27g15.4g
Valittu annoskoko987g375kcal39.6g18.9g13.5g7.7g
Annoskoko puolitettuna494g188kcal19.8g9.5g6.8g3.9g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881