Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 175g197kcal37g0g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Porkkana 175g57kcal1.1g9.7g0.4g4.5g
Lanttu 105g30kcal1.1g4.8g0.3g1.9g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)140g42kcal1.4g5.6g0.6g0.3g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen5.3g10kcal1.7g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g767kcal88.6g55.6g14.8g18.4g
Valittu annoskoko987g384kcal44.3g27.8g7.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna494g192kcal22.2g13.9g3.7g4.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280