Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 74g15kcal0.5g2.2g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha245g407kcal46.6g0g24.5g0g
Sipuli 105g32kcal1.3g5g0.2g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 140g0kcal0g0g0g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7g18kcal0.8g0.1g1.5g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g263g131kcal3.9g19.2g3.4g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g140g36kcal1.7g5.5g0.3g2.7g
Vehnäjauho puolikarkea 7g24kcal0.7g4.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g1426kcal111.2g73.8g71.6g12g
Valittu annoskoko987g713kcal55.6g36.9g35.8g6g
Annoskoko puolitettuna494g357kcal27.8g18.5g17.9g3g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484