Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprika, punainen38g10kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Kesäkurpitsa225g38kcal0.9g5.6g1.4g1.6g
Tomaatti 282g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g15g123kcal0g0g15g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g278g750kcal41.7g13.9g58.3g2.8g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g195kcal22.5g1.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1974g2401kcal136g72g174.4g20.8g
Valittu annoskoko987g1200kcal68g36g87.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna494g600kcal34g18g43.6g5.2g
Arvot/100g100g122kcal6.9g3.6g8.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799