Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g13g90kcal0g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)143g21kcal2.9g1.4g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g826kcal5g7.5g87.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1975g2385kcal91.8g51.8g202g3.4g
Valittu annoskoko988g1193kcal45.9g25.9g101g1.7g
Annoskoko puolitettuna494g596kcal23g13g50.5g0.9g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678