Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g543g326kcal8.1g70.6g0.5g4.9g
Nakki, keskiarvo 225g525kcal25.7g2.6g46.4g0g
Kananmuna, paistettu 124g250kcal15.8g0.4g20.9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g34g304kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1976g2841kcal100.6g152.6g203.4g11.8g
Valittu annoskoko988g1421kcal50.3g76.3g101.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna494g710kcal25.2g38.2g50.9g3g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094