Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g672g1055kcal146.5g0g47.7g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g560g157kcal3.4g33.3g1.1g14g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1120g616kcal17.9g147.7g1.9g9.5g
Sieni tatti, hapero 112g31kcal2.1g3.2g0.6g2.1g
Maustepippuri, annos 1g11g0.3kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk56g22kcal1g4.3g0.1g2.8g
Vesi6722g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali336g71kcal4g11.4g0.7g7.1g
Voi, 1 tl, 5 g42g307kcal0.4g0.4g33.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g11g2.2kcal0g0.7g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g28g47kcal4.9g6g0.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19740g4785kcal367.8g441g173.8g84.6g
Valittu annoskoko9870g2392kcal183.9g220.5g86.9g42.3g
Annoskoko puolitettuna4935g1196kcal92g110.3g43.5g21.2g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936