Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g4339g5511kcal373.2g863.5g56.4g99.8g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)200g361kcal3.6g7g34g5.2g
Paseerattu tomaatti rainbow3338g1168kcal33.4g230.3g16.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton668g1068kcal53.4g26.7g86.8g0g
Oltermanni 9% (Valio)481g1009kcal149g0g43.3g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon200g461kcal28g3g36g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 534g1214kcal27g93.6g75.2g31g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g21649kcal1338.4g2459.8g697.2g276g
Valittu annoskoko9880g10824kcal669.2g1229.9g348.6g138g
Annoskoko puolitettuna4940g5412kcal334.6g615g174.3g69g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872