Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 6676g2562kcal66.8g460.6g13.4g166.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g1335g361kcal17.4g64.1g2.7g22.7g
Hunaja 267g882kcal1.3g215.8g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)200g1288kcal31.2g29g118.2g14g
Oliiviöljy 67g590kcal0g0g66.8g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g1335g4385kcal320.4g0g333.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g20135kcal874.2g1539g1069.8g407.2g
Valittu annoskoko9880g10067kcal437.1g769.5g534.9g203.6g
Annoskoko puolitettuna4940g5034kcal218.6g384.8g267.5g101.8g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146756