Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 4000g3030kcal74.8g616.8g8g40g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g240g840kcal8.4g194.4g2.4g7.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 2000g2248kcal422.6g0g60g0g
Rypsiöljy 180g1592kcal0g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Sieni tatti, hapero 400g111kcal7.3g11.6g2g7.6g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g25849kcal1138.4g1818g1525.2g197.2g
Valittu annoskoko9880g12925kcal569.2g909g762.6g98.6g
Annoskoko puolitettuna4940g6462kcal284.6g454.5g381.3g49.3g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282