Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle5302g6893kcal344.6g1060.4g159.1g265.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1801kcal0g0g200.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1301g364kcal7.8g77.4g2.6g32.5g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13g0.5g1.6g
Korianteri, annos 10g100g20kcal2g4g0.5g3g
Vehnäjauho puolikarkea 976g3350kcal99.5g683.5g11.7g34.2g
Korianteri, tuore, annos 20g900g180kcal18g36g4.5g27g
Sinappi 100g132kcal4.4g14.1g6g1.7g
Suola, annos 3g100g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.5g0.4g5.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl200g1801kcal0g0g200.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g29684kcal985g3851.4g1173.4g761g
Valittu annoskoko9880g14842kcal492.5g1925.7g586.7g380.5g
Annoskoko puolitettuna4940g7421kcal246.3g962.9g293.4g190.3g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210161