Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka2400g6000kcal264g384g384g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1920g2726kcal240g5.8g197.8g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Etikkapunajuuri 800g285kcal8g53.6g1.6g14.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1920g6336kcal38.4g48g672g0g
Ranskankerma, Milbona1600g4656kcal36.8g48g480g0g
Tilli, tuore 120g36kcal4.4g1.1g1g2.5g
Sinappi 256g336kcal11.2g36.1g15.4g4.4g
Sokeri 64g260kcal0g63.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19760g41703kcal1226.4g1357.8g3506.8g69.8g
Valittu annoskoko9880g20851kcal613.2g678.9g1753.4g34.9g
Annoskoko puolitettuna4940g10426kcal306.6g339.5g876.7g17.5g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388