Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4200g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3150g2398kcal59.2g488.3g6.3g31.5g
Purjosipuli 385g88kcal7g9.2g0.8g8.1g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1400g742kcal79.8g74.2g12.6g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton525g945kcal23.6g28.9g78.7g21g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g196g235kcal4.9g11.8g17.6g2.9g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19768g8832kcal349.8g1225.4g232.2g131.4g
Valittu annoskoko9884g4416kcal174.9g612.7g116.1g65.7g
Annoskoko puolitettuna4942g2208kcal87.5g306.4g58.1g32.9g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035