Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.4g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 800g688kcal24.8g35.2g48g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1360g276kcal8.2g51.7g4.1g19g
Oliivi kivetön musta rainbow400g720kcal2.4g22.8g68g0g
Katkarapu 1600g1094kcal231g0g17.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 800g3029kcal223g0g240g0g
Muna, annos 60g960g841kcal72.6g8.1g58.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19774g40810kcal1544.6g2523.8g2669.2g147.2g
Valittu annoskoko9887g20405kcal772.3g1261.9g1334.6g73.6g
Annoskoko puolitettuna4944g10203kcal386.2g631g667.3g36.8g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460